ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL IN VEDEREA PARCELARII TERENURILOR, REGLEMENTAREA INDICILOR URBANISTICI, A CIRCULATIILOR IN ZONA SI A REGIMULUI MAXIM DE INALTIME, PENTRU CONSTRUIREA UNOR IMOBILE CU DESTINATIA DE LOCUINTE UNIFAMILIALE SI SERVICII/COMERT

RADOI LAVINIA MIRELA si S.C. TRANSLAV S.R.L. prin reprezentant RADOI LAVINIA MIRELA anunta propunerea preliminara privind: „ELABORARE PLAN URBANISTIC ZONAL IN VEDEREA PARCELARII TERENURILOR, REGLEMENTAREA INDICILOR URBANISTICI, A CIRCULATIILOR IN ZONA SI A REGIMULUI MAXIM DE INALTIME, PENTRU CONSTRUIREA UNOR IMOBILE CU DESTINATIA DE LOCUINTE UNIFAMILIALE SI SERVICII/COMERT” – T11, P1,2,3,4, Sat Breasta, Com. Breasta, Jud. Dolj.
Publicul este invitat sa transmita observatii asupra documentelor expuse disponibile pe www.primariabreasta.ro, sectiunea Informatii Publice – Anunturi interes public pana la data de 20.09.2023, la sediul Primariei Comuna Breasta, Str. Constantin Argetoianu, nr.11, Com. Breasta, Jud. Dolj, in termen de 15 zile calendaristice de la data prezentului anunt.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut